Møbler i naturligt design

Vi kender det alle. Der mangles nye møbler i huset, og vi skal finde et sted hvor de kan købes. Der er mange steder at kigge på nettet, men hvor finder man lige præcis det sted som har de møbler man søger. Hos woodif.dk kan vi hjælpe med kvalitetsmøbler til hjemmet. Vi fører et udvalg af håndlavede møbler, børnemøbler og træmøbler. Vi har fx. diverse borde og bænke beregnet til børneværelset. Derudover har vi reoler og hylder som kan bruge i stue eller køkken. Vi fører også det kendte møbel tallerkenrække der i gamle dage blev brugt til tallerkener. I dag er det mest brugt til kogebøger. Hos os har vi ligeledes hylder til børn der eks. ligner en rumraket, luftballon, æble eller pære. Der er også decideret møbler til opbevaring, for vi kender alle til rod i hjemmet, hvad enten det er i stuen eller børneværelset.se mere her

At starte på en frisk

Hvis man står overfor en ny begyndelse med at flytte til et andet hus er der mange ting at tænke på. Møbler er et af de produkter man skal have med, og her kan vi bidrage med et godt udvalg af diverse møbler.
Vi producerer, designer, tester og pakker på vores værksted i Tørring. Vi fokuserer på et råt, enkelt og stilrent design.
Vores materialer købes af en dansk importør. Han får leveret træ direkte fra savværket for derigennem af reducere CO2 aftrykket.
Hvis man har spørgsmål til vores produkter, er man velkommen til at sende en mail eller ringe til os. Vi samler helst på tilfredse kunder, så det er vigtigt for os at man har gode oplevelser med at bruge samt handle på vores hjemmeside.
Vores håndlavede møbler er ubehandlede hvilket garanterer et mere naturligt produkt. Vores børnemøbler kan nemt skilles og samles med et kliksystem og er dermed uden skruer. Vi glæder os til at se jer på vores webshop. Kig også under vores tilbud i webshoppen.