Løs konflikterne i forholdet

Der var engang, hvor man bogstavelig talt blev sammen resten af livet, når man blev gift. Dengang var det at blive gift også noget, som alle gjorde, og sådan er det langt fra i dag. Det er i dag også kun omkring hvert andet ægteskab der holder, og det kan der være rigtig mange forskellige årsager til. Der er i dag rigtig mange forskellige skænderier i parforholdet, og det er ikke, fordi der nødvendigvis er flere, end der var engang, men i dag lever man et meget mere frit liv, og der er derfor mange, der skifter partner, når det begynder at blive lidt svært i parforholdet. Det er dog langt fra lykken hver gang, for sandsynligheden for at der opstår skænderier og modstand i det næste parforhold er mindst lige så stor, hvis man ikke får løst sine problemer.

Genfind kærligheden i en travl hverdag

En af udfordringerne i den måde man lever på i dag er, at der er så mange forskellige ting, som man gerne vil nå, og man vil gerne være med til det hele. Man vil gerne lægge mange timer i sit arbejde, men man skal også lige nå at dyrke en times motion, inden man skal hjem og tage sig af sin familie og sin partner. Dermed er der ikke meget tid til kærligheden, som ofte forsvinder i praktiske opgaver. Genfind kærligheden og få et meget bedre forhold til hinanden. Man kan for eksempel tage på en romantisk weekend, eller man kan bare vælge aktivt at bruge mere tid sammen. Det kan være i form af en date, hvor man tager ud og spiser, eller man tager i biografen.

Prøv parterapi Århus

Man kan også benytte sig af parterapi, og bor man for eksempel i Århus, kan man med fordel vælge en parterapeut Århus, der kan hjælpe med at sætte parforholdet i perspektiv og løse nogle af de årsager, der ligger til grund for de mange skænderier i parforholdet. Parterapi Århus kan være hos www.livogessens.dk, som er en erfaren parterapeut Århus.