Magento

Overvejer man at starte en webshop op, er det en rigtig god idé, at man gør sig nogle tanker om, hvad der dels skal sælges på ens webshop. Derudover er det også en ret så afgørende faktor, at den webshop man har, er udfærdiget i et brugervenligt design, hvor det både er nemt og overskueligt, både for kunder såvel som virksomheden bag, at betjene og bruge webshoppen. En sådan webshopløsning eller e-handelsløsning, finder man i form af Magento webshopløsning

Platformen Magento, som er en platform til udarbejdelse af webshop-løsninger, er den allermest brugte løsning, når det kommer til webshops. Udover at det er den platform, som verden over er allermest brugt, ja så får man også en løsning, hvor man kan op- og nedskalere løsningen, alt efter hvad man som virksomhed har behov for. Ydermere kan webshoppen tilpasses helt ned til den enkelte kundes behov, idet der findes over 2000 ekstramoduler, som kan tilkobles løsningen. Der burde således være noget for et hvert behov, når det kommer til webshop-løsninger,

Med en Magento webshopløsning kan man betjene både B2B-markedet og B2C-markedet, så det er altså henvendt til både de virksomheder, der sælger til de private forbrugere såvel som de virksomheder, der sælger til erhvervsmarkedet.

Er man helt ny indenfor webshop-løsninger, eller har man bare brug for at få en kompetent sparringspartner med på råd og udvikling, så kan man med rette tage kontakt til det danske webbureau WEXO. WEXO beskæftiger sig dedikeret med webudvikling og optimering af sine kunders virksomheder, hvilket blandt andet sker ved at, WEXO designer tilpassede webshop-løsninger, der stemmer overens med den enkelte kundes ønsker og behov.
Derfor er det heller ikke uden grund, at WEXO siden 2011 har haft mange af de store danske brands i ordrebøgerne, hvilket blandt andet tæller Blockbuster og Scan Office bare for at nævne et par få.