Smart GPS sporing af din hund

Søger du efter en prisvenlig GPS tracking af hund, er Zentrack sikkert noget for dig. Læs mere om GPS tracking her


Når man er hundeejer, er noget af det værste der kan ske, at hunden løber væk. Man styrter rundt og kalder og kalder, hører naboer om de har set den, og det er alt andet end en rar oplevelse. Alt det kan du slippe for med en GPS tracker. Du kan nemlig på en yderst nem og effektiv måde finde din hunds position via en app på din mobil, så du hurtigt kan få den hjem igen.

GPS til hund

GPS Zenztracker Mini GPS Tracker er en lille fiks GPS til hund. Denne GPS enhed indsender sit data hvert andet minut under bevægelse, og har en lang batterilevetid. Med denne GPS tracker får du den optimale GPS sporing af hund.

Kvalitet til små penge

Kvalitet koster normalt, men med et Zenztrack-abonnement får du netop en høj kvalitet i GPS trackere til en god pris. Du får også gratis fragt samt din gratis prøveperiode. Zenztrack dækker dine startudgifter, så du kan prøve sproringsenhederne først.

Sporingsportal

Du kan se og følge dine GPS trackere på et kort, som konstant opdaterer GPS trackernes position på kortet. Der bruges Google maps, og der er således også integreret streetview visning, ligesom du kan vælge mellem satellit eller anden traditionel kort layout.

Sporingsportalen er designet således, at den fungerer optimalt på alle enheder, det vil sige at uanset om du bruger en mobil, tablet eller PC, så vil den fungere på en god og brugervenlig måde i din browser.

Med sporingsportalen kan du nemt og hurtigt se bagud i tiden, hvor gps trackeren har befundet sig på en given dato, de sidste 12 måneder. Desuden kan du med bevægelsesalarmer modtage en alarmbesked, hvis en GPS tracker bevæger sig på et tidspunkt den ikke burde.

Kig forbi Zenztrack og Læs mere om GPS tracking her