Spar penge med en effektiv hulmursisolering

Mangler du hulmursisolering?

Hulmursisolering er en ret nem måde at efterisolere ydervæggen på, og der er mange fordele. Man sparer på varmeregningen, forbedrer din boligs energimærke, får et bedre indeklima og komfort, og du vil forøge din boligs salgsværdi.

Slut med kolde vægge

Mange ældre huse har ikke hulmursisolering og har derfor et stort varmetab gennem ydermurene. Hulmursisolering er nemt og billigt at udføre, og du får økonomisk fordele lige med det samme, da man faktisk omgående kan se forskel på varmeregningen. Selvfølgelig koster det noget at hulmursisolere, men det betaler sig på den lange bane, og din investering tjener sig hurtigt hjem, faktisk allerede i løbet af 3-5 år.
Så hvis du er træt af høje varmeregninger og kolde vægge, skulle du prøve at besøge Witas og se hvad de kan tilbyde af Hulmursisolering til dit hus.

Fungerer din eksisterende hulmursisolering?

Det er en rigtig god idé at tjekke din hulmur og finde ud af, om din isolering er effektiv nok.
Selvom din hulmur blev isoleret ved opførelsen eller måske endda efterisoleret på et senere tidspunkt, så kan der være forskellige årsager til at en Hulmursisolering ikke er effektiv længere.

En af årsagerne kan være at der tidligere blev anvendt isoleringsmaterialer, som f.eks. leca-nødder eller diverse skummaterialer, som ikke længere er tidssvarende. Denne type isolering kan i mellemtiden være enten sunket eller nedbrudt. Det betyder, at din hulmur slet ikke er isoleret nok.

Witas sørger for dit hus er isoleret

Hvis du kommer frem til at du af den ene eller den anden årsag skal have ny hulmurs isolering, har du brug for en fagekspert, og du må ikke selv udføre arbejdet. Det kræver nemlig både erfaring og specialudstyr.
Witas har alt hvad der kræves til at isolere dit hus, så kontakt dem og hør nærmere.