Skrevet: tirsdag 2 november, 2021 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Har du nerver på, når du bare tænker på ordet ?eksamen?? Uanset hvor godt du har prøvet at forberede dig, er det bare ikke nok. Med en personlig underviser vil du hurtigt kunne udvikle dig og opnå gode resultater. Søger du lektiehjælp i København, kan lektievirksomheden Myacademy hjælpe dig på vej.

 

My Academy

Myacademy er Skandinaviens største lektiehjælpsvirksomhed. Myacademy tilbyder naturligvis også lektiehjælp i København. Virksomheden har tusindvis af undervisere, som de matcher individuelt efter dine ønsker og behov.
Lektiehjælp i København

Myacademy tilbyder lektiehjælp i København og privatundervisning i følgende fag: dansk, engelsk, tysk, spansk, fransk, matematik, fysik, kemi, biologi, samfundsfag og historie. Men udover at kunne få privatundervisning i disse fag, tilbyder Myacademy også vejledning i opgaver såsom AT, SRP og SSO samt hjælp til 24 timers eksamenerne.
Hjemmeundervisning

Du behøver ikke at blive undervist hjemme, hvis du ikke har lyst til det. Men muligheden for hjemmeundervisning er der. Du kan modtage undervisning, hvor du ønsker. Men langt de fleste vælger dog at blive undervist der hjemme. Det første skridt er at få sat nogle mål. Når man sætter mål, arbejder underviseren med mål inden for faglighed, studieteknik og motivation. Der bliver løbende fulgt op på resultaterne. Du vil få en rapport tilsendt efter hver enkelt undervisning, så du kan følge med i, hvordan undervisningen er gået, og hvad der er blevet arbejdet med.

Mere information?

Ønsker du mere information omkring Lektiehjælp i København samt mulighederne for privat- og hjemmeundervisning, så gå ind på virksomhedens egen hjemmeside: https://www.my-academy.dk/ eller ring til dem på 69 13 13 25.