Som virksomhed er der mange ting at tage sig af, og det kan være svært at finde tid til at tage sig af forplejning til møder, konferencer og events. Det er her Vejle Erhvervsforplejning kommer ind i billedet. Vi er her for at gøre det nemmere for dig og din virksomhed at bestille lækker og sund forplejning. Vi har et stort udvalg af klassiske retter samt retter fra den bæredygtige og økologiske verden. Alt dette i et samarbejde mellem vores to køkkener – The Buddha Bowl Project og Lido Café og Catering. Lad os tage hånd om forplejningen, mens du tager dig af dine virksomhedsopgaver.
Vores menu er bred og alsidig, så der er noget for enhver smag. Hvis du er til de lækre og velsmagende morgenmads- eller måltidsbowls, pita, burgere, juice og smoothies fra vores Green Restaurant certificerede køkken i Buddha Bowl, så har vi det. Hvis du derimod er til de klassiske retter som stjerneskud, tapas, stenovnsbagte pizza/pasta, brunch eller en bøfsandwich med sovs, så er det også noget, vi kan levere. Alt maden er lavet af de bedste råvarer, og der bliver lagt stor vægt på, at maden både smager godt og er sund.
Vi er stolte af den bæredygtige og økologiske retning, som vi fører i vores køkkener. Det handler for os ikke kun om, at maden skal smage godt, men også at den skal være bæredygtigt produceret og tilberedt. Vi mener, at vi ikke behøver at gå på kompromis med kvaliteten af maden for at tage hensyn til miljøet og den bæredygtige udvikling. Da vi samarbejder med både The Buddha Bowl Project og Lido Café og Catering, har vi kunnet skabe en menu, der både er sund og bæredygtig.
Vores service er nem og brugervenlig. Det eneste du skal gøre, er at vælge fra vores menu og bestille online. Vi levere direkte til din virksomhed, så du behøver ikke tænke på at hente maden selv. Det herefter blot at nyde den lækre forplejning, som vi har leveret.
Vi har mange års erfaring med at levere forplejning til virksomheder, og vi har en forståelse for, at dine medarbejdere og kunder skal have den bedste oplevelse. Vores mål hos Vejle Erhvervsforplejning er at levere mad, som både smager godt og gør en forskel.