Skrevet: onsdag 26 maj, 2021 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Hos http://www.livingflowers.dk kan man købe blomster og buketter fra en online blomsterbutik. Blomster er en god, fin, ekstra detalje i indretningen huse. De giver farver og en hyggelig stemning, og nogle farvede blomster passer for eksempel til forskellige tider på året. I påsken bliver der solgt ekstra mange af de gule blomster, mens der i juni bliver solgt flest røde, som symboliserer kærlighed, skønhed og ære.

Blomster er i dag blevet en måde på, du kan vise dine følelser eller tanker til en person på, både ved særlige lejligheder til en fest eller måske eller fødselsdag eller “bare fordi”. Blomster gives som sagt i mange situationer, det kan være en måde, hvorpå man kan vise, man elsker hinanden, eller en måde at vise medfølelse på, hvis en er gået bort.

Hos http://www.livingflowers.dk tilbydes der et stort udvalg af forskellige flotte buketter. Der sælges blomster med god samvittighed, da blomsterne er bæredygtige, men ikke nok med det, kan de også holde sig flotte og farverig i minimum 6 måneder, uden de har behov for at stå i vand.

http://www.livingflowers.dk har en ambition om at reducere vores CO2 aftryk voldsomt, og http://www.livingflowers.dk hjælper med at reducere 99% af dit CO2 aftryk, når det handler om køb af en blomsterbuket. Målgruppen er alle, men mest i alderen 25 til 65 år, samt hovedvægten er på kvinder. Derudover vil http://www.livingflowers.dk køb blomster online gerne nå ud til de indretningseksperter og generelt folk med en sans for indretning eller dem, som går op i indretning.