Skrevet: lørdag 15 januar, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Er man lidt af en livsnyder, så kan jeg varmt anbefale Munkebjerg Hotel, her er der lagt op til forkælelse i højeste niveau. For det første ligger det i smukke naturlige omgivelser og man kommer hurtigt ned til fjorden og den smukke udsigt til Vejle fjord broen. Der er værelsestyper for enhver smag – jeg plejer at tage det de kalder Treetop værelser, da de er lyse, elegant indrettet med store lækre badeværelser – jeg hader simpelthen de små badeværelser der er rundt omkring på hotellerne – og lige her på Munkebjerg Hotel får jeg det jeg ønsker. Så plejer jeg også at have 2 enkelt senge, da min kæreste snorker, så holder han sig på den måde på sin seng og jeg på min, og vi får begge en lang og rolig nat.

Munkebjerg luksus hotel

Munkebjerg.dk har mange former for ophold, det jeg plejer at bruge, er enten weekendophold eller Golfopholdet, afhænger lige af hvad jeg er til, når jeg bestiller. Det er nemlig ikke sådan at jeg altid lige gider spille golf, hvis vejret ikke lige er med, så vælger jeg bare ren forkælelse, og det kan man få på Munkebjerg Hotel. Når jeg nu bor på Treetop værelserne bruger jeg selvfølgelig også deres Treetop restaurant hvor man kan følge med i tilberedningen af gourmet menuen i det integrerede køkken. Jeg elsker denne form for oplevelser, og måske kan man kalde mig et luksus dyr, men det er jeg ikke, jeg kan bare godt lide at forkæle mig selv og andre.

Ikke-kategoriseret