Olivenoliens faser

Hvordan bliver oliven til olivenolie?

Oliven er en eftertragtet vare, og den findes i mange varianter i de danske hjem – både i form af olier, hudpleje og rå oliven i køleskabet. Men hvordan når de dertil? Hvilke faser går en olivenolien igennem, før den ender på dit køkkenbord? Her får du en lille gennemgang af, hvordan olivenolien produceres:

Sikker håndtering af oliven til produktion

Hos Olivenshoppen går de meget op i, at deres olivenolier bliver produceret under de bedste forhold, og deres oliven bliver behandlet på bedste vis. Olivenolie produktion er en særlig proces, og med erfarne leverandører på holdet, sikrer Olivenshoppen, at de får kvalitetsprodukter til skarpe priser. Olivenerne bliver modne i oktober, hvor de skal plukkes, inden de bliver overmodne og falder til jorden og dermed mister deres saft og kraft. De håndplukkede olivener bliver ikke behandlet med kemi, og de bliver altid behandlet under nøje kontrol af de passionerede medarbejdere. Olivenfrugterne bliver presset i en olivenmølle, der skiller olien fra, så den kan separeres og opbevares ved rette temperatur, inden den skal på flaske. Alt sammen skal ske inden for 24 timer fra høsten, ellers bliver produktionen kasseret.

Stort udvalg af olivenprodukter

Er du på udkig efter olivenolie, der skal spice din dressing op? Måske du skal sammensætte en lækker tapasmenu? Hos Olivenshoppen tilbyder de et stort udvalg af olivenolie, jomfru olivenolie og andre spanske delikatesser såsom økologiske mandler og andet tapastilbehør. Alle produkter er af høj kvalitet, og du bliver altid mødt af venlige medarbejder, hvis du skal have brug for hjælp.