Skrevet: søndag 15 maj, 2022 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Nu har jeg lige fået mine nye komplette hjul hjem fra bigwheels.dk – men vejen dertil var ikke så ligetil – ikke at det ikke var nemt at bestille dem, for det var det, men de havde så stort et udvalg at jeg havde svært ved at bestemme mig for, hvilke fælge jeg ville have med til mine komplette hjul. Men det lykkedes. Jeg syntes at det med Plug and Play et par komplette hjul var en fantastisk ide, jeg var sikker på at jeg fik det helt rigtige hjem til min bil – og det gjorde jeg – de passede perfekt til min bil. Nu er jeg også lidt fingernem, så jeg skiftede selv hjulene om, fra vinter til sommer – jeg havde jo også fået nye bolte med der passede til hjul sættet, så det var bare pease of cake af få de nye dæk på.

Jeg sparede penge ved Bigwheels.dk

Jeg fik nogle rigtig fede fælge med dæk, og det var af en rigtig god kvalitet, men til rimelige penge – så jeg sparede faktisk en del ved at handle dæk og fælge hos bigwheels.dk. Nu købte jeg hele sæt denne gang, men næste gang er det jo nok med dækkene alene, og jeg kunne se at jeg faktisk godt kunne have købt fælgene alene også – men jeg syntes at denne pakkeløsning lige var mig – nemt og lige til at gå til, og med en kvalitet som jeg plejede at have på bilen. Altid godt at spare penge når kvaliteten også er med.

Ikke-kategoriseret