Skrevet: onsdag 17 november, 2021 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

I gamle dage foregik alting med papir og blyant og en viskelæder, det gør det så ikke længere – nu er alt online, alting på nettet, alle søger og leder på nettet, og alle virksomheder vil have at netop du og jeg lige havner på deres hjemmeside og køber deres produkter. Så skal man være skarp, hvis det skal lykkes, det er ikke bare et fancy billede der skal til, nej, der skal være en sammenhæng mellem det man ser på billedet og den tekst der står der. Det skal være skrevet på en sådan måde, at den fanger vores interesse, og så vi klikker videre. I kender det selv, hvor mange gange har i ikke ligesom mig, hoppet videre af en eller anden årsag, og fordi siden enten var skrevet med for tør tekst eller bare kedelig.

Tekstforfatter, dobbelt op på kvalitet

Det er jo lige det der er brug for, når vi skal have en super god hjemmeside op at stå. Jeg ved så ikke om man kalder det en tekstforfatter blog, eller bare en tekstforfatter der kan skrive en blok, men det er sådan en jeg har brug for, hvis jeg ´skal have lavet en ordentlig hjemmeside. Teksten er jo alt afgørende, det ved selv jeg – for jeg er den type der hurtigt søger videre, hvis teksten ikke siger mig noget, er for lang, for kedelig, eller bare intetsigende – altså skal teksten være fangende. Det er lidt som at skrive et eventyr for børn, der ikke må falde i søvn.