Skrevet: mandag 11 oktober, 2021 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Boligtilbehør

Det er altid dejligt at have en masse spændende udvalg af bolig dekorationer, når man skal holde en fest, eller bare får lyst til at dekorere sit hjem lidt hyggeligt. bolig dekoration er mange ting, jeg selv bruger for eksempel rigtig mange forskellige krukker og planter, for at gøre mit hjem lidt mere indbydende, og så afgiver blomsterne jo også lidt mere ilt i mine rum. Jeg indretter også selv mit hjem efter Feng Shui og her kommer der mange forskellige bolig dekorationer frem for at fremme energien i de forskellige rum, alt efter hvad de skal bruges til.

Bolig dekorationer til julen

Jeg elsker at pynte op med alle mulige dekorationer ved juletid, her er det især med levende lys og store dekorationer af gran pyntet med mange forskellige ting. Der findes heldigvis et meget stort udvalg i diverse forretninger, og der er noget særligt ved juletiden. Jeg går som sådan ikke op i kendte brands, bare det passer ind i mit hjem, og jeg kan lide det. Nu om stunder kan jeg heldigvis købe det meste på nettet, så slipper jeg for at rende rundt i storcentret eller andre steder, hvor der er mange mennesker. Jeg har også altid et juletræ med lys, som står ved min altandør, og en blinkende lyskæde i mit stue vindue. Ikke at jeg er jule fanatiker, men lidt hygge kan jeg nu godt lide ved juletid. Når vi så når Nytår pilles alt ned igen, og her bliver lidt tomt i min lejlighed.