Skrevet: mandag 18 oktober, 2021 Skrevet af: Jens Hansen Comments: 0

Hos Nordic wellness tilbyder vi massage apparater, som er førende på det nordiske marked. Vi tilbyder alt lige fra massage pistoler til wellness pakker. På andre webshops tilbydes der lignende produkter, men du skal være meget opmærksom på om det er de rigtige produkter da mange sælger billige kopi varer fra Kina, og de har slet ikke samme standard og du vil tydeligt kunne se forskellen på vores produkter og deres når du modtager dem. Vi har garanti på alle produkter, og tilbyder ud over det professionel rådgivning til alle der ønsker at vide hvordan man får det optimale ud af maskinerne.

Hvis man er usikker på om produktet kunne være noget er du altid velkommen til at ringe ind til os, og du har nu mulighed for at bestille et produkt. Vi tilbyder hurtig levering og har en fremragende score på trustpilot netop på grund af vores kvalitets produkter og personligkundeservice.

Folk der dyrker sport er især glade for massage pistolen , som kan bruges på hele kroppen. Der medfølger 8 forskellige elementer man kan sætte på alt efter hvor på kroppen den skal bruges. Vi tilbyder også masker hvor massage er indbygget via strøm som hjælper på hovedpine og andre spændinger. Hvis du besøger vores hjemmeside kan du også finde massage produkter som olie, scrub og cremer, som er en super god værtindegave de fleste kvinder vil blive rigtige glade for at modtage. De er fint pakket ind og kommer i en flot indpakket kurv. Vi ser frem til at byde dig velkommen.